marți, 23 aprilie 2013

CATALIN VOICU-NEVINOVAT,condamnat ABUZIV la 7 ani de inchisoare cu executare!!!



Familia lui Cătălin Voicu: "E suspect de cancer la colon"

Fostul senator Cătălin Voicu a fost condamnat definitiv la 7 de închisoare cu executare. La termenul de luni, Voicu nu s-a prezentat, avocaţii săi informând instanţa că acesta a fost internat de urgenţă la spital. Potrivit apărătorilor, familia a transmis că Voicu este suspect de cancer la colon, informeazăHotnews.

  1  0 
 
  0
Cătălin Voicu
Cătălin Voicu
Avocaţii lui Cătălin Voicu au cerut luni suspendarea şedinţei pentru ca Voicu să fie prezent şi el la ultimul termen şi să poată să aibă şi el un ultim cuvânt în dosar, însă instanţa a respins cererea.

In timpul zilei de luni, purtatorul de cuvant al spitalului Floreasca, doctorul Bogdan Oprita a declarat presei ca fostul senator Voicu nu a fost internat la unitatea medicala. Pe acest aspect s-a bazat si presedinta completului de judecata, Livia Stanciu, cand a refuzat suspendarea sedinte, insa dupa ce s-a anuntat ca sentinta va fi data luni seara, seful spitalului Floreasca, dr. Mircea Beuran a confirmat pentru Agerpres ca Voicu a fost internat luni dimineata pentru ca "a venit cu hemoragie rectală şi cu anemie".

Potrivit medicului Beuran, Voicu are si alte suferinte, precum diabet, boala de inima si obezitate.


Citeste mai mult pe REALITATEA.NET:http://www.realitatea.net/familia-lui-catalin-voicu-e-suspect-de-cancer-la-colon_1165375.html#ixzz2SRX9Ti9j
Follow us: @realitatea on Twitter

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu