duminică, 28 aprilie 2013

ROMANIA ALIATA CU AMERICANII si ucisa de rusi in 1944 si 1945!



GHEORGHE AVRAMESCU(foto-in mijloc),a fost un filo-american aliat convins,care a fost sustinut masiv de Regele Mihai,si de cei 1500 de americani parasutati langa Bucuresti si Teleorman in 23 august 1944.

Gheorghe Avramescu a fost sabotat masiv de rusi,pentru ca STALIN incepuse razboiul RECE inca din 1944 cu americanii si britanicii!

Mai exact in SEPTEMBRIE 1944 Stalin i-a lasat pe polonezii din Varsovia sa fie masacrati de Hitler,asteptand la portile orasului cateva luni de zile,pana ce polonezii aliati cu britanicii si americanii,au fost masacrati de Hitler si Wehrmacht-OKW si trupele Waffen SS.

Exact la fel a fost Stalin si cu Romania aliata,in SEPTEMBRIE 1944 rusii l-au lasat pe Gheorghe Avramescu si Armata romana de pe front sa avanseze singura pana ce nemtii ne-au macelarit pe toti, 15000 de soldati romani fiind mitraliati si ucisi de nemti doar la OARBA DE MURES-pe Tarnave,mai jos de Turda si Cluj.

Apoi,ca sa dea o lovitura de gratie filo-americanilor aliati in Romania,in Martie 1945 Generalul Gheorghe Avramescu a fost ucis de NKVD si de rusi la ordinul lui Stalin si Beria,impreuna cu toata familia lui.

Stalin a tradat Romania aliata cu americanii in 1944 si 1945!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu