vineri, 19 aprilie 2013

IN ATENTIA AMERICANILOR,BASARABENILOR SI ROMANILOR!!!



Dragi prieteni se pare ca a re-inceput RAZBOIUL RECE intre americani si rusi.



Daca pana acum vorbeam de tovarasul BUSH care se ia de guler cu islamistii din jungla,azi vorbim de OBAMA care se bate cu rusii,ca el e musulman de religie,iar rusii au interzis moscheiile in RUsia!!

Ba mai mult!

Recent,chiar azi americanii acuza un tanar de origine RUSEASCA ca a pus bombe teroriste la maratonul din BOSTON,urmariti www.cnn.com si va convingeti.
http://edition.cnn.com/2013/04/19/us/boston-area-violence/index.html?hpt=hp_t1 Deci OBAMA se imprieteneste cu lumea arabi si bombardeaza in ghilimele pe rusi.

Acest lucru ne aminteste de razboiul rece cu URSS-ul al americanilor.


Suntem in plin razboi.Insa depinde cu cine il ducem.


AMERICA se bate cu RUSIA in SIria,sustinand pe rebeli impotriva regimului ASSAD sustinut de RUSIA!!

Tot asa s-au batut americanii cu rusii,si in VIETNAM,si in KOREA,si in KABODGIA,si in AFGANISTAN in anii 80,si in jungla africana,in diferite alte state de-a lungul anilor dupa razboiul mondial doi.

Astazi a revenit razboiul rece!!

Oficial suntem sub politica acestui razboi din nou.

VA ATRAG ATENTIA,ca CORTINA DE FIER a stat 40 de ani la BERLIN in Germania,timp in care razboiul rece a avut loc.

In acest context nu este exclus ca acei 40 de ani de acum pana in 2060 poate mai mult chiar,sa avem CORTINA DE FIER pe PRUT!Faptele ne duc doar in directia asta.NATO s-a oprit la BERLIN in 1950 si a revenit in 1990.NATO acum e pe PRUT si poate ca va merge mai departe dupa Basarabia,peste aceiasi 40 de ani!Cei care decid soarta tarilor,isi fac planuri pe zeci de ani,nu de la o luna la alta,asa cum conduce Guvernul PONTA,carpind bugetul,si jefuind tara,prin spagi si coruptie.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu