luni, 15 aprilie 2013

MENTALITATEA BOLNAVA A POPORULUI ROMANESC,DE AM AJUNS AZI IN GROAPA! CAUZA O REGASIM INCA DE LA 1400!



Romanul are o mentalitate bolnava,de-a dreptul,in privinta filosofiei de viata dupa care se conduce.

,,l-as ca-i bine si asa,, sau ,,te aliezi cu dracu pana treci puntea,, ca si cand nimic nu ar conta in viata!! ca si cand dracu te lasa in pace dupa ce treci puntea!

Iata ce spune la 1691 MIRON COSTIN

,,NU SUNT VREMILE SUB CARMA OMULUI,CI BIETUL OM SUB VREMI,,

Iara mentalitatea de-a dreptul BOLNAVA!Pentru simplul motiv,ca acest roman e ,,BIET OM,, pentru ca in mintea omului lupta nu-si are sensul.

MAI PE ROMANESTE: MENTALITATE DE SCLAV supus,mai adaugam si religia umila judeo-crestina,si iese o ciorba fiarta! Adica sa-ti ierti dusmanul,sa fii iertator,sa fii umil,tacut,si SUPUS!

asta au invatat romanii,de am ajuns azi sclavi la FMI,ieri la otomani,la rusi,la nazisti,la comunisti,la americani,chinezi,papuasi,polonezi!

Cum se face ca profetul MAHOMED spunea:

,,OMUL PUTERNIC ESTE ACEL CARE CASTIGA BIRUINTA ASUPRA LUI INSUSI,,

Iar romanul este total opus acestui profet luptator? adica sa te lasi calcat in picioare,sa nu devii mai bun,ci mai UMIL,ci mai SUPUS,ca ,,stapanirea e de la Dumnezeu,, cum spun judeo-crestinii.

FILOSOFIA de viata este una bolnavicioasa.

La 525 inaintea erei noastre profetul chinez BUDHA,spunea cu 6 secole INAINTEA lui judeo-crestinului HRISTOS ca ,, nu cata cum a gresit aproapele tau.Ia seama la tine insuti si vezi ce-ai facut tu sau ai uitat tu sa faci,,

Hristos spunea ,,nu te uita la greselile altora,ci la barna din ochiul tau,,
Cum se face ca BUDHA avea unele idei asemanatoare cu cele ale lui Hristos?

NEAGOE BASARAB la 1530 spunea ca ,,MAI BINE ESTE MOARTEA IN CINSTE,DECAT VIATA CU AMAR SI OCARA,, la indigo tovarasul Nicolae Ceausescu spunea in 1989 la revolutie citand ,,Desteapta-te romane,,  ,,MURIM MAI BINE IN LUPTA CU GLORIE DEPLINA DECAT SA FIM SCLAVI IARASI IN PROPRIUL NOS PAMANT!,,

Ei bine romanii n-au inteles atunci! am ajuns sclavi FMI,datori vanduti,Romania e stearsa de pe harta,muntii sunt furati,cu tot cu aur si paduri de straini,si am ajuns o colonie ieftina,o piata de desfacere de mana a 10-a!Nu a fost bun Ceausescu,ca dorea independenta Romaniei,sunt buni actualii ca ne-au jefuit tara,pentru a-si pune niste bani in conturi,vanzand neamul si tara ca si IUDA pentru un pumn de bani!

Marele filosof NICOLAE IORGA,ucis miseleste in 1940,spunea ca noi ca neam trebuie sa facem binele,explicand astfel:

,,BUN NU E ACELA CARE SUFERA RAUL CI ACELA CARE FACE BINELE,,

Noi poporul romanesc nu mai facem nici binele,asteptand sa crape capra vecinului.DELASAREA TOTALA lipsa oricarei energii,epuizate la capsuni in Spania,in lagarele de munca naziste,ne duce cu gandul ca trebuie sa importam niste luptatori straini,sa ridice Romania.Tarile de import:MOLDOVA si SIRIA!Poate astfel si romanii se vor trezi odata si odata,si vor intelege ca doar cei ce lupta vor birui,si nu plangaciosii de cartieri,si de internet!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu